top of page

Magije i njihova dejstva

Ljubavna magija je namenjena je svima onima koji tragaju za svojom srećom. Ako se pitate kako vratiti izgubljenu ljubav, tu Vam može pomoći ljubavna magija za vraćanje voljene osobe. Važno je napomenuti da ljubavna magija ne manipuliše tuđom voljom. Deluje tako što u partneru izaziva osećanja, čineći da Vas voli na isti način kao i Vi njega, čime se postiže ravnoteža koja je vrlo važna kada je u pitanju ljubavni ritual.

U tom obredu, ljubavna magija priziva snažne sile koje se okupljaju i čine sve što je u njihovoj sposobnosti za povratak bivše ljubavi ili privlacenje osobe u Vaš život. Ljubavna magija je “inteligentna” magija koja poštuje Vaše odluke. Čak i ako želite nešto što nije dobro po Vas, budite sigurni da će ljubavna magija kroz svoj ritual pronaći najbolji put da ono za čim čeznete dođe do Vas u najboljem obliku, bez da Vas unesreći.

Nekada se zagledamo u osobu koja se mnogo ne obazire na naše pokušaje da je zainteresujemo za sebe ili da je zadržimo kraj sebe. Postoji li način da takvu osobu privučemo sebi? 

Porok je svaka loša navika ili  stečena sklonost koje se teško osloboditi. Najčešće se to odnosi na mane u ponašanju ili slabost osobnosti koja stvara sklonost različitim oblicima tjelesne ili psihičke zavisnosti. Drugim rečima, predstavlja nemoralno ili kriminalno ponašanje te osobiti oblik nekog od takvih ponašanja poput narkomanije i prostitucije ili  ovisnost bilo koje vrste. Kocka, alkohol i narkotici su najčešći poroci koji ugrožavanju bračnu vezu. Kako i šta učiniti da bismo otklonili porok kod neke osobe do koje nam je stalo?

Neretko se dešava da nam voljena osoba okrene ledja i ode svojim putem. Ukoliko zaista volimo tu osobu i ako ne možemo zamisliti svoj život bez nje, sigurno ćemo učiniti sve da tu osobu vratimo nama. Kako to učiniti?

Mišljenja i verovanja o skidanju Crne magije su podeljena i različita.

Mnogi su i dan danas ubeđeni da se crna magija samo može skinuti ličnim kontaktom, to jest posetom vidovnjaku ili vračari.

Da biste se oslobodili i zaštitili od crne magije potrebno je da znate kako magija funkcioniše i šta ona može napraviti čoveku i najvažnije je kako da utvrdite da ste pod magijom.

 

bottom of page